SOCIAL MEDIA CONTENT CREATIE ABONNEMENT

SHAKEPLUS

Shakeplus staat voor fit, slank en vol zelfvertrouwen. Zij helpen vrouwen gezond afvallen met shakes en eiwitrepen op natuurlijke basis. Geen bergen toegevoegde suikers, geen kunstmatige rommel. Zij verkopen niet alleen de producten maar geven ook support en begeleiding.

Voor Shakeplus creëer ik de foto’s, visuals en teksten en ik zorg ervoor dat deze posts online komen met de juiste hashtags.

Aanpak

Maandelijks bespreken we tijdens een online meeting welke hoogte punten er zijn voor de komende maand en welke ideeën er op de plank liggen. Aan de hand daarvan werk ik alle content uit. Als alles in de content kalender staat wordt het voorzien van feedback/goedkeuring. Daarna zorg ik ervoor dat alles op de juiste dag & tijd online komt.

De doelgroep zijn vrouwen die graag lekker in hun vel willen zitten, zichzelf fitter willen voelen en meer zelfvertrouwen willen krijgen. De content is daarom gebaseerd op tips & motivatie. Het design is vrolijk en kleurrijk in de huisstijl van Shakeplus.

“Bedankt dat je naast het afgesproken werk zoveel extra’s gedaan hebt, dat waarderen we en we zijn erg blij met de gemaakte content. Ziet er goed uit!”

productfoto Pyke
productfoto Pyke
productfoto Pyke
productfotos

Ook samenwerken?

Laten we kennismaken en ontdekken wat bij jou & jouw bedrijf past

error: