LIFESTYLE PRODUCTFOTOGRAFIE

Abel Bakt

Abel Bakt is een familie bedfrijf dat heerlijk gebak maakt voor door de brievenbus. Ideaal om iets lekkers in huis te halen voor gezellige gelegenheden of om het als brievenbuscadeau te laten versturen. Voor Abel bakt heb ik lifestyle productfoto’s gemaakt waarin de sfeer centraal staat.

“Ik heb de foto’s net gedownload, wat onwijs mega leuk!! Wauw dat heb je echt zo mooi gedaan! Je hebt hier echt zoveel werk ingestopt echt mega leuk!”

Aanpak

Voor deze productshoot hebben we vooraf het doel en de ideeën goed doorgenomen en dit omgezet in een moodboard. Het is uiteraard een brievenbus dienst dus dat mag naar voren komen, maar ook voor welke gelegenheden je het kan bestellen. Zoals een verjaardag, een gezellige thee-date of als werkgever naar je werknemers toe. We hebben bedacht welke kleding, accessoires en details (zoals verzorgde nagels) we nodig hebben.

Tijdens de shoot zelf was de sfeer in het echt ook heel leuk. Dit is belangrijk om de sfeer ook goed over te brengen op foto, maar ook erg fijn om op die manier samen te kunnen werken.

Uiteraard moet je het product goed kennen dus heb ik van elke variant geproeft ;).

 

Resultaat

Een uitgebreide beeldbank voor Abel Bakt met verschillende sfeersituaties in beeld. Er is genoeg afwisseling in close-up en overzicht, product op de voorgrond of meer op de achtergrond en verschillende formaten voor diverse inzetbaarheid. 

productfoto Pyke
productfoto Pyke
productfoto Pyke
productfotos
productfoto Pyke
productfoto Pyke
productfoto Pyke
productfotos

Ook samenwerken?

Laten we kennismaken en ontdekken wat bij jou & jouw bedrijf past

error: