Exclusive Offers

Speciaal voor jou, als je klant bent van the Creative Brand Lab, hebben de laboranten een mooi aansluitend aanbod. Ze brengen jou een flinke stap verder met jouw online zichtbaarheid en personal branding. Ze dragen bij aan de fotoshoot óf kunnen aan de slag met de foto’s die wij gemaakt hebben. 

Meet the labo’s

e-mail strategie creative brand lab

Marlou Minten

E-Mail marketing

“Personal branding betekent voor mij echt alles. Daardoor heb ik gemerkt dat mijn bedrijf is gaan groeien en dat mensen mijn stijl ook echt herkennen.

Door e-mailmarketing op een slimme manier in te zetten, zorg je voor meer klanten en meer omzet op een ontspannen manier. Er zijn 1001 trucjes die je kunt toepassen en templates die je kunt overnemen, maar als jouw sausje er niet overheen zit gaat het niet werken. Ik kan jou helpen met een e-mailstrategie die aansluit bij jouw personal brand en jouw doelgroep. 

Ik loop altijd over van ideeën en vind het heerlijk om in de actiestand te staan. Wees voorbereid op een strategieplan met veel actiepunten” 

grafisch ontwerper creative brand lab

Lieke ontwerpt

brand paper

“Personal branding laat zien wie je bent en wat je verkoopt. Het is de eerste indruk die je bij je toekomstige klanten achter laat, het is niet alleen het drukwerk, het is de hele beleving die je uitstraalt. Je creëert er vertrouwen en herkenning mee.

Het brand paper heeft een professionele uitstraling, waarbij je in een oogopslag laat zien wie jij bent en wat je aanbied. Door dit mee te geven tijdens bijvoorbeeld een netwerkevent of afspraak val je op en zullen ze jou juist onthouden. Het is ook perfect om op te sturen naar een (potentiële) klant.

Lees verder onder Boli Media

designer creative brand lab

Boli media

brand paper

Lees het eerste gedeelte onder Lieke Ontwerpt.

“Wij, Lieke ontwerpt en Boli Media, maken elk ontwerp met veel zorg en aandacht. We zijn perfectionisten en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We duiken samen in jouw verhaal, luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee. Op die manier ontwikkelen we een ontwerp die precies de juiste look & feel heeft en bij jou past. ” 

Linda en Lieke hebben allebei hun eigen bedrijf, maar hebben een sterke zakelijke band en werken goed samen, ieder onder hun eigen naam. Zij zitten niet vast aan één stijl, maar leven zich in, in de klant.

hashtag onderzoek

Vers.media

Hashtag onderzoek

seo en beeldtags

FAB.marketing

SEo check + beeldtags

more to match

personal stylist

JOIN THE LIST

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

error: