Exclusive Offers

Speciaal voor jou, als je klant bent van the Creative Brand Lab, hebben de laboranten een mooi aansluitend aanbod. Ze brengen jou een flinke stap verder met jouw online zichtbaarheid en personal branding. Ze dragen bij aan de fotoshoot óf kunnen aan de slag met de foto’s die wij gemaakt hebben. 

SEO CHECK

 • Website bezoekers via Google afbeeldingen
 • Advies voor koppen, de url structuur en de afbeeldingen
 • Zoekwoordanalyse voor jouw bedrijf

HASHTAGONDERZOEK

 • Hashtags passend bij jouw bedrijf en doelgroep
 • Bereik meer potentiële klanten
 • Zorg voor extra zichtbaarheid bij de foto’s

 

E-MAILSTRATEGIE & 2 FUNNELS

 • Advies op maat voor de tekstuele inhoud en onderwerpen van de mails
 • Advies op maat voor een weggever/opt-in om de mailinglijst te laten groeien
 • Advies op maat voor een landingspagina & bedankpagina van jouw opt-in

BRAND PAPER

 • Dubbelzijdig A5
 • In één oogopslag laten zien wat jij doet
 • Blijf on top of mind doordat het uniek en tastbaar is
 • Deel uit bij netwerk events of stuur naar (potentiele) klanten

Meet the labo’s

e-mail strategie creative brand lab

Marlou Minten

E-Mail marketing

“Personal branding betekent voor mij echt alles. Daardoor heb ik gemerkt dat mijn bedrijf is gaan groeien en dat mensen mijn stijl ook echt herkennen.

Door e-mailmarketing op een slimme manier in te zetten, zorg je voor meer klanten en meer omzet op een ontspannen manier. Er zijn 1001 trucjes die je kunt toepassen en templates die je kunt overnemen, maar als jouw sausje er niet overheen zit gaat het niet werken. Ik kan jou helpen met een e-mailstrategie die aansluit bij jouw personal brand en jouw doelgroep. 

Ik loop altijd over van ideeën en vind het heerlijk om in de actiestand te staan. Wees voorbereid op een strategieplan met veel actiepunten” 

grafisch ontwerper creative brand lab

Lieke ontwerpt

brand paper

“Personal branding laat zien wie je bent en wat je verkoopt. Het is de eerste indruk die je bij je toekomstige klanten achter laat, het is niet alleen het drukwerk, het is de hele beleving die je uitstraalt. Je creëert er vertrouwen en herkenning mee.

Het brand paper heeft een professionele uitstraling, waarbij je in een oogopslag laat zien wie jij bent en wat je aanbied. Door dit mee te geven tijdens bijvoorbeeld een netwerkevent of afspraak val je op en zullen ze jou juist onthouden. Het is ook perfect om op te sturen naar een (potentiële) klant.

Lees verder onder Boli Media

designer creative brand lab

Boli media

brand paper

Lees het eerste gedeelte onder Lieke Ontwerpt.

“Wij, Lieke ontwerpt en Boli Media, maken elk ontwerp met veel zorg en aandacht. We zijn perfectionisten en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We duiken samen in jouw verhaal, luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee. Op die manier ontwikkelen we een ontwerp die precies de juiste look & feel heeft en bij jou past. ” 

Linda en Lieke hebben allebei hun eigen bedrijf, maar hebben een sterke zakelijke band en werken goed samen, ieder onder hun eigen naam. Zij zitten niet vast aan één stijl, maar leven zich in, in de klant.

Vers media

Vers.media

Hashtag onderzoek

“Personal branding is wat jou én jouw bedrijf uniek maakt. Van jou is er maar één, dus ook jouw diensten zijn uniek.

Hashtags en social media zijn als tosti’s met ketchup: ze horen nou eenmaal bij elkaar! Per dag zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die op bepaalde hashtags zoeken. Ik ga je helpen om jezelf door middel van de juiste hashtags op basis van jouw bedrijf en personal branding zichtbaar te maken op social media. Dit maakt het voor jouw doelgroep een stuk makkelijker om de weg naar jouw social media profiel te vinden. 

Ik ben gek op alles dat met online te maken heeft. Ik hou de laatste trends in de gaten, volg webinars en trainingen om al deze kennis toe te passen op jouw bedrijf.”

 

seo en beeldtags

FAB.marketing

SEo check + beeldtags

“Personal branding vind ik ontzettend belangrijk. Het is een beetje een open deur, maar zo waar, mensen kopen van mensen. Hierbij is personal branding essentieel.

Jij wilt dat je website bezoekers trekt. Dit kan via de ‘normale’ manier op Google, maar ook via Google afbeeldingen! Ik help jou met het verbeteren van de website voor zowel Google als de bezoeker. Met een zoekwoord analyse kijk ik wat er op je website staat en geef een duidelijk advies wat jij kan verbeteren. Zijn bijvoorbeeld de meta titles voor de afbeeldingen goed ingevuld en wat kun je hier het beste in zetten? 

Ik ben een soort cheerleader zonder pompoms, met volle overgave om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen.”

JOIN THE LIST

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

error: