online zichtbaar met

personal branding foto’s

Als ondernemer ben je super trots op je bedrijf en dat wil je graag laten zien. Jouw verhaal is duidelijk, je weet wie je bent en waar je voor staat. Het enige dat je mist zijn goede foto’s die echt bij je passen, persoonlijkheid en jouw merk uitstralen. Door foto’s te hebben die uniek zijn en echt bij jou passen, trek je de juiste volgers aan op social media. Je wordt herkenbaar en dat zorgt ervoor dat mensen stoppen met scrollen als ze jouw foto zien. Dát zorgt er weer voor, dat ze klanten worden!

Zie je niet het pakket voor jou maar wil je wel graag met mij shooten? Neem contact op!

Onderstaande prijzen zijn excl. btw en eventuele reiskosten.

Meest gekozen

Personal Branded Beeldbank 

Jij hebt een duidelijk verhaal. Jij wéét waar je voor staat, wat jou onderscheid en waarom klanten juist bij jou moeten zijn. Jij weet wat je te bieden hebt.
Maar je weet niet hoe je dit alles kan laten zien. Je kijkt rond bij anderen, probeert wat foto’s na te maken. Jouw Instagramfeed is gevuld met selfies of nog erger, je laat jezelf helemaal niet zien. Daar gaan we verandering in brengen!

Samen gaan we in kaart brengen wat jij wilt uitstralen, wat bij jou past en hoe ik jouw verhaal het beste naar beeld kan vertalen. Elke foto heeft een doel en een verhaal te vertellen.

Kennismakingsgesprek

Yes jij bent er klaar voor! Je hebt besloten om nu echt vol in te zetten op personal branding en online zichtbaarheid. Laten we eerst kennismaken via een videogesprek.

Het is belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt bij mij, dat we een klik hebben en natuurlijk dat al je vragen beantwoord worden! We bespreken waar jij nu staat en waar je naar toe wil qua online zichtbaarheid, personal branding en uitstraling.

Is het een ‘HELL YEAH!’ ? Dan plannen we meteen de fotoshoot dag in.

Online gesprek

Na het kennismakingsgesprek plannen we dit gesprek in. We nemen samen de vragenlijst even kort door. We bespreken waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Samen nemen we ook alle stappen en de planning door zodat je precies weet hoe & wat we gaan doen.

Hier stel je al je vragen die je hebt, maar die mag je natuurlijk tussendoor ook nog stellen.

Brand Questionnaire

We hebben dit al kort doorgenomen tijdens ons gesprek, maar jij gaat deze vragenlijst zelf invullen. Hier staan een aantal hele goede vragen in over jou als ondernemer en jouw bedrijf. Met deze informatie kan ik jouw brandconcept maken.

Ga er goed voor zitten want het zijn niet altijd makkelijke vragen! 

brand concept

Met alle input maak ik jouw brandconcept. 

Hierin beschrijf ik wat jij wilt uitstralen, wat bij jou past, wat we nodig hebben, welke locaties hierbij passen en nog veel meer.

Kortom, het brandconcept is hét plan voor de fotoshoot.

Pinterest Moodboard

Een beeld spreekt meer dan 1000 woorden, daarom kan een moodboard niet ontbreken. Ik maak een bord aan op Pinterest waar we samen alle inspiratie in kunnen pinnen. 

shotlist & planning

In het brandconcept staat alles van A tot Z uitgewerkt. Daar vind je ook al een planning en shotlist, maar dan in het kort.

In de shotlist nemen we de belangrijkste foto’s op, zodat we die echt niet vergeten. We weten door deze lijst bijvoorbeeld ook wat het beste moment is en welke attributen nodig zijn om die foto te maken.

Uiteraard is er ruimte genoeg voor spontantiteit (vaak kom ik op het moment zelf nog op ideeën) maar ik laat niks aan het toeval over en ga voor het beste resultaat! Daarom is het fijn om van te voren al het een en ander bedacht te hebben.

Stijlgesprek met een stylist

Je mag een van mijn 3 top stylisten uitkiezen voor een 1-op-1 online stijlgesprek. 

Aan de hand van het brandconcept maar ook haar eigen vragen, gaat de stylist voor jou aan de slag. In het gesprek wordt gekeken naar jouw kleuren, figuur, uitstraling, stijl en nog veel meer.

Het resultaat? Tenminste 3 kledingsets en de kennis van wat jou het beste staat voor de fotoshoot!

Op deze manier heb je geen kledingstress meer en weet je zeker dat je vol zelfvertrouwen voor de camera kan verschijnen.

Dé fotoshoot dag

Ja hoor, dan is het eindelijk zo ver! Jij mag gaan stralen voor mijn camera. In het begin is het nog een beetje spannend, maar je weet precies wat jou te wachten staat. Jij hebt er vol vertrouwen en zelfs plezier in!

We gaan 3 a 4 uur fotograferen op de verschillende locaties. Dankzij het brandconcept weet jij precies wat je moet doen. Je hoeft je niet constant af te vragen wat je met je armen moet doen, daar help ik je uiteraard mee. 

Ik laat je geregeld meekijken op de camera zodat jij kan zien hoe gaaf jij erop staat. We maken portretfoto’s, close-ups, lifestylefoto’s, sfeerfoto’s en detailfoto’s.

beeldbank

Binnen 2 weken ontvang je de +- 75 foto’s via een beveiligde WeTransfer in zowel highresolution als socialready.

 

Personal Branded
mini beeldbank

Het moment is daar! Jij bent klaar voor fantastiche foto’s die precies uitstralen wie jij bent en wat jij doet. Professionele beelden voor Instagram, LinkedIn, Facebook en ook heel belangrijk, jouw website. Hierdoor kan jij je gaan inzetten op online zichtbaarheid met personal branding. Je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar een foto die kracht zet bij jouw zorgvuldig geschreven post. Je trekt er gewoon een uit jouw mini beeldbank!

Kennismakingsgesprek

Laten we eerst kennismaken via een videogesprek.

Het is belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt bij mij, dat we een klik hebben en natuurlijk dat al je vragen beantwoord worden! Daarbij wil ik natuurlijk ook veel van jou weten.

Is het een ‘HELL YEAH!’ ? Dan plannen we meteen de fotoshoot dag in. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 13:00. 

Brand Questionnaire

Na het gesprek krijg jij een Brand Questionnaire toegestuurd. Hier staan een aantal hele goede vragen in over jou als ondernemer en jouw bedrijf. Met deze informatie kan ik jouw brandconcept maken.

brand concept

Met alle input maak ik jouw brandconcept. Hierin staan de doelen van de foto’s beschreven. Zoals foto’s voor je e-book, profielfoto, header op de website etc. Maar o.a. ook de sfeer, jouw boodschap en de doelgroep. Hierin staat ook beschreven wat er nodig is en welke locaties geschikt zijn.

Pinterest Moodboard

Een beeld spreekt meer dan 1000 woorden, daarom kan een moodboard niet ontbreken. Ik maak een bord aan op Pinterest waar we samen alle inspiratie in kunnen pinnen. 

shotlist & planning

In het brandconcept staat alles van A tot Z uitgewerkt. Ook een shotlist en planning. In de shotlist nemen we de belangrijkste foto’s op, zodat we die echt niet vergeten. We weten door deze lijst bijvoorbeeld ook wat het beste moment is en welke attributen nodig zijn om die foto te maken. De planning is slechts een globaal overzicht van de volgorde van locaties. Uiteraard is er ruimte genoeg voor spontantiteit (vaak kom ik op het moment zelf nog op ideeën) maar ik laat niks aan het toeval over en ga voor het beste resultaat! 

Dé fotoshoot dag

Ja hoor, dan is het eindelijk zo ver! Jij mag gaan stralen voor mijn camera. In het begin is het nog een beetje spannend, maar je weet precies wat jou te wachten staat. Jij hebt er vol vertrouwen en zelfs plezier in! We gaan ongeveer 2 uur fotograferen op de verschillende locaties. Dankzij het brandconcept weet jij precies wat je moet doen. Je hoeft je niet constant af te vragen wat je met je armen moet doen, daar help ik je uiteraard mee. Ik laat je geregeld meekijken op de camera zodat jij kan zien hoe gaaf jij erop staat. We maken portretfoto’s, close-ups, lifestylefoto’s, sfeerfoto’s en detailfoto’s.

mini beeldbank

Binnen 2 weken ontvang je de +- 25 foto’s via een beveiligde WeTransfer in zowel highresolution als socialready. Vol zelfvertrouwen, passie én plezier ga jij jouw ideale klanten aanspreken. Hierdoor verdien jij de investering dubbel en dwars terug.

Ik had aangegeven dat ik ook graag buiten foto’s wilde maken voor een gekleurde muur zodat het bij mijn social media kanalen zou passen. En dat was gelukt! Ik kreeg de volgende dag nog alle foto’s binnen om een selectie te maken en de dag erna had ik alle foto’s al binnen! Ze zijn lekker divers en ben er heel erg blij mee.

Linda (Hebbers Shop)

@hebbers

Voor de tweede keer heb ik een shoot bij Elena geboekt. Het was voor mij de tweede keer dat ik voor een camera stond, behalve dan de selfies die ik inmiddels gewend ben om te maken. En wederom wist Elena me weer te ontspannen en op mijn gemak te stellen, waardoor ik het echt leuk vond om de foto’s te maken. De foto’s waren stuk voor stuk allemaal heel mooi!
Renee (Renee Scipio)

@reneescipio

Elena stelde mij eigenlijk gelijk op mijn gemak en komt met leuke ideeën voor poses of leuke hoekjes om een mooie foto te maken. Ik had de foto’s mega snel en ze zijn prachtig!

Sanne (SDG Creative Consultancy)

@snnne

Ik vond het best spannend om iemand bij mij thuis foto’s te laten maken. De doorslag om voor jou te kiezen was het gezellige online gesprek van te voren. Je  hebt precies in beeld kunnen brengen wat ik voor mijn gevoel niet goed kon uitleggen. Geen enkel moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld en dat is ook te zien op de foto’s. Ik ben er heel erg blij mee, en als ik nog eens foto’s nodig heb dan kies ik zeker voor jou!

Leonie (LOA Interieurs)

@loainterieurs

JOIN THE LIST

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

error: