Elena Malagrida

Content Creator voor personal branding & online zichtbaarheid

Plezier hebben in personal branding en online zichtbaarheid is zó tof! Dat plezier heb je als je volledig jezelf durft te zijn en gaat staan voor jouw missie en visie. De resultaten merk je gelijk. Ik wil dat jij vol passie en met zo min mogelijk zorgen jouw bedrijf kan runnen. Doen waar jij het beste in bent, wat jij het leukste vind en daarmee je ideale leven kan leiden.

Want eerlijk is eerlijk, dan kan ook ik mijn ideale leven leiden. Elke dag bezig zijn met toffe ondernemers spreken, interviewen, teksten schrijven, brandconcepten en contentplannen maken en natuurlijk bij dit alles het beste beeld maken. Met daarnaast ook de vrijheid om zelf mijn tijd te bepalen zodat ik veel met familie en vrienden kan zijn! Of om even lekker op de bank een serie (voor de eerste, tweede of derde keer) te kijken.

 

Klikken wij? Dan klik ik!

Iedereen voelt zich wel onwennig voor de camera. Daarom is het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt, dat we het gezellig hebben, lekker kunnen kletsen en veel kunnen lachen. Dan heb ik jou binnen no-time helemaal als jezelf op beeld én vind je het zelfs leuk!

Wie ik ben

Ik ben iemand die heel graag nieuwe dingen leert, uitdagingen aangaat en nieuwe mensen leert kennen. Ik las als kind enorm veel. Nu roep ik bij elk business boek ‘DIE WIL IK’, om ze vervolgens ongelezen in de kast te laten staan. Er komt een dag dat ik ze echt gelezen heb!

jaar aan ervaring

tevreden klanten

Foto's geschoten & bewerkt

gewerkt voor o.a.

JOIN THE LIST

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

error: