Zelfverzekerd op de foto én online zichtbaar zijn. Klinkt dat als een droom? Of iets wat bij jou niet van toepassing is?

Ook jij mag en kan vol zelfvertrouwen op de foto. Én vervolgens deze foto’s vol trots en plezier delen. Waarna je alle leuke reacties in ontvangst kan nemen en je bereik ziet toenemen. 

Hoe? Door een goede voorbereiding. Sowieso gaan we eerst kletsen want het is belangrijk dat wij een klik hebben. Daarna ga ik je van alles vragen, bijvoorbeeld over waar je nu staat en waar je heen wilt met online zichtbaarheid. Je krijgt ook nog een vragenlijst (de brandquestionnaire) die je op je gemak kan gaan invullen.

Met al deze input maak ik jouw brand concept. Hierin staat o.a. duidelijk wat jij wil uitstralen, welke doelen jij hebt met de foto’s, wat bij jou past en wat we willen uitstralen. Daarbij pinnen we allebei ook nog op Pinterest in een gezamenlijk moodboard en geef ik je tips hoe je thuis alvast kan oefenen.

Alle zenuwen van hoe, wat, waar zijn al getackeld. Nu hoef jij alleen nog maar te genieten van de shoot, terwijl ik zorg dat we de foto’s hebben die we van te voren besproken hebben. Oh en waarschijnlijk krijgen we dan ook nog ideetjes, maar je zit er dan zo lekker in dat je het alleen maar leuk vindt.

Dit geldt ook echt voor jou. Niemand van mijn klanten dacht ‘oh op de foto, eitje, ik vind mezelf altijd helemaal super op de foto staan, geen probleem’. Maar tijdens de fotoshoot genieten ze stuk voor stuk. En het allerbelangrijkste; ze zijn blij met de foto’s, blij hoe ze erop staan en delen de foto’s met trots!

ondernemers fotoshoot
zelfverzekerd online zichtbaar
fotoshoot voor ondernemers

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan meteen een kennismakingsgesprek in! Op de foto’s zie je Marlou Minten, check haar website; www.marlouminten.nl

error: