Boeken lezen op mijn iPad met de Kobo app van bol.com

Sinds ik onderneem koop ik veel business en zelfontwikkeling boeken. Het liefst zou ik daarin willen arceren, omcirkelen en aantekeningen maken. Maar ik durf dit niet. Het lukt mij gewoon niet om in een boek te schrijven!

Toen ik weer een hele wenslijst aan boeken had, stuitte ik op Kobo van bol.com. Ik twijfelde enorm want wéér een abonnement afsluiten… daar had ik niet zo’n zin in. Ik ging verder op onderzoek uit en kwam erachter dat ik de Kobo app ook gewoon kan downloaden op mijn iPad en ebooks los kan kopen!

Ik kocht ‘The Miracle Morning’ (had deze al eens gelezen) en begon er gretig aan. Ik kon arceren, aantekeningen maken en verschillende kleuren gebruiken om te categoriseren. Zoveel fijner dan verwacht!

Ik heb het lettertype, de lettergrootte en achtergrondkleur aangepast naar mijn smaak en kan nu heerlijk digitaal lezen. Vooral handig in bed, geen lampje nodig en niet steeds om te hoeven draaien omdat het boek anders verkeerd ligt. (Iemand die mij snapt?)

Probeer het eens uit zou ik zeggen! Ik ga verder met lezen en kom binnenkort met een aantal leuken boeken tips!

 

Kobo app Bol.com
error: